KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Przygody Jeża Kolczatka

Perypetie małego jeżyka i teatralny humor ....

Światowy Dzień Matematyki

Raz, dwa, trzy ... liczę Ja i liczysz Ty ....

Na Dzikim Zachodzie

Karnawał zakończyliśmy oczywiście balem ....

Przygody Psa Kleksa - częściowo finansowane dzięki dotacji z WFOŚiGW

W dwóch turach, z zachowaniem reżimu sanitarnego i wreszcie się udało .....

Światowy Dzień Bez Opakowań Foliowych

Czy można zrobić coś z niczego? Okazuje się, że można ....

Bal Pasiastych

11.01.2021
Bal Pasiastych

Bal Pasiastych

11.01.2021

Paski cienkie, paski grube. Paski w pionie i poziomie .....

Zielone drzewka

Choineczka mała ....

Mikołaj

17.12.2020
Mikołaj

Mikołaj

17.12.2020

Mikołaj, Mikołaj jedzie samochodem ......

Kasztanobranie

02.11.2020

Kasztanobranie

02.11.2020

Kasztany - każdy pięknie złocony, brązem malowany. Będą z nich ludziki ....?